Dus wat jij doet zeg maar als 1 stukje papier, komt op het bureau van een stel ambtenaren terecht. Dan gaan ze eerst met elkaar rempertempen en daarna passen ze “waar kan ik mee weg komen” erop toe. Dat wordt dan aangepast op bestaande processen, en de rest kan de tyfus krijgen. Het werd me te benauwd.

13:14 (01:14 PM) – Project X

De hele wereld weet dat er wat te winnen valt. Ze moeten weten dat er voor hen meer gewin is in thuis blijven. Het betreft twee verschillende paradigma’s, het een meer compatibel met het ander, dus moet er uitgeweken worden naar een wat rustigere locatie. Ik wil een eigen goudmijn, met artificiële intelligentie.

Zoals nooit tevoren moet de gastenlijst streng worden gehandhaafd. Er zullen beslissingen worden gemaakt die uiteindelijk de hardheidsgraad zullen bepalen van hoe hard iemand zal kunnen worden genaaid door het systeem. Ik kan dit niet doen zonder dat ge erbij bent.

13:25 (01:25 PM) – De Gifbeker

Deze mensen voelen geen verantwoordelijkheid naar het systeem toe. Zonder jou zal dit internationale project nooit succesvol worden afgerond. Daarna vind ik dat het te gevaarlijk wordt. Gezien men oprecht “dood maken” als voor alles de oplossing ziet, doe ik dat echt liever even zelf.

13:29 (01:29 PM) – De Lessons Learnt

Het is de bedoeling dat ik uiteindelijk hetzelfde kan doen, zodat ongeacht wat deze mensen in hun hoofd halen, ik hoog en droog blijf zitten. En dat het, door de uitvoering, fysiek duidelijk wordt dat men liever dood gaat dan nog langer voortbestaat op hetzelfde platform als deze narcisten. Dat zijn een beetje de lessons learnt zegmaar.

xxx